Mira och Affe - Miraff´s Kennel

Portugisisk Vattenhund

Blogg

Lola (Lovis)

22 jun 2013

Hade nästan tänkt behålla lilla Lovis men så dök en köpare upp som passade henne. Nu bor även hon i Kiruna och busar med syrran Loka och moster Thyra.   Lycka till!


Lee-Loo

19 maj 2013

Plötsligt händer det brukar man ju säga. I dag sålde jag lill söta Lee-Loo. Hon bor numer i Boliden tillsammans med en ny familj, hästar och andra hundar. Lycka till med lilltjejen!


Lucas

18 maj 2013

Lukas har också fått en ny familj. En helt underbar sådan i Skelleftehamn. Jag har haft sådan tur med alla mina valpköpare dom har passat som handsken när dom valt sina valpar. Nu är det bara Lee-Loo och Lola kvar men det kommer att ordna sig för dom också sa ni se.  


Loffe

18 maj 2013

Loffe har nu flyttat till Kåge - eller typ nästan. Han blir kvar här till i början på Juni då matte Fanny slutar skolan. Vi väntar på dig Fanny både Loffe och jag :-)


Loka

28 apr 2013

I fredags flyttade Lilla vacka Loka till Kiruna. Känns konstigt men är väldigt glad att hon fick en sån fin familj. Och vilken lycka när vi upptäckte att deras Portis Tyra är en syster till Tamira. Som jag sa - världen är bra lite ibland. Nu får Loka växa upp med sin moster. Lycka till där uppe i Kiruna!    


Första måltiden

31 mar 2013

I dag fick småttingarna sin första fasta måltid. Vilket kaotiskt ögonblick.Bad Wille gå in i hagen och ge dom varsin skål med hundfoder så jag själv skulle kunna ta några bilder.Glöm - fick rycka in så inte en fick all mat utan det var bara att dyka ner och sära på vildarna. Kan lova att [...]Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)